Листковий салат “ермітаж” з куркою, чорносливом, кукурудзою і ананасами
Покроковий рецепт з
Салат “Ермітаж” з куркою
Листковий салат «Ермітаж» з курячою грудкою, чорносливом, ананасами і волоськими горіхами – це сучасна класика. Подібні салати користуються великою популярністю з кількох причин. По-перше, готується салат просто і досить швидко (особливо, якщо курячу грудку відварити заздалегідь). По-друге, салат відрізняється багатим свіжим смаком. По-третє, салат досить ситний.
На повсякденний стіл, на святковий салат абсолютно доречний з будь-якого приводу. Безпрограшний варіант. Готуйте на здоров’я!
Листковий салат “Ермітаж” з куркою, чорносливом, кукурудзою і ананасами
1. Курячу грудку відварити, поклавши грудку в окріп, посолити і варити 30 хвилин. М’ясо остудити і нарізати (або розібрати на волокна).
Як приготувати листковий салат з куркою – крок 1
2. Чорнослив розпарити, промити, обсушити, нарізати поперек.
Як приготувати листковий салат з куркою – крок 2
3. Волоські горіхи промити, обсушити паперовим рушником, злегка обсмажити і прокатати качалкою або дрібно нарізати.
Як приготувати листковий салат з куркою – крок 3
4. Консервовані ананаси нарізати шматочками.
Як приготувати листковий салат з куркою – крок 4
5. Салат викладається шарами. На дно салатника викласти трохи майонезу.
Як приготувати листковий салат з куркою – крок 5
1-й шар 6. – нарізана курка.
2-й шар – нарізаний чорнослив + трохи майонезу.
Як приготувати листковий салат з куркою – шар 1, 2
3-й шар – нарізані консервовані ананаси.
4-й шар – волоські горіхи + майонез.
Як приготувати листковий салат з куркою – шар 3, 4
5-й шар – консервована кукурудза.
Як приготувати листковий салат з куркою – шар 5
7. Зверху салат покрити майонезом, посипати волоськими горіхами і прикрасити зеленню. Салат можна подавати порційно, викладаючи шари у фужер або креманку.
Приємного апетиту!
Листковий салат “Ермітаж” з куркою, кукурудзою, чорносливом, ананасами і волоськими горіхами
: ІнгредієнтиГрудка куряча – 1 шт; Майонез – 3 ст. л. ; Чорнослив – 150 г; Горіхи грецькі – 150 г; Ананас консервований – 1 банка; Кукурудза консервована– 1 банку.
Шановні читачі! Кулінарія – невід’ємна частина нашого життя. на канал – покрокові рецепти з підкажуть вам, що приготувати в будні і свята на сніданок, обід і вечерю.
Велика добірка рецептів салатів на – загляньте в гості!
Всім здоров’я, добра і миру.